Anomalisa 2015Michael Stone är make, far och respekterad författare till en självhjälpsbok. Han är också innerligt trött på sitt ytliga och händelselösa liv. På en affärsresa till Cincinnati, dit han rest för att tala vid ett konvent för kundtjänstpersonal, checkar han in på Fregoli Hotel. Där möter han Lisa, som möjligen skulle kunna vara hans livs kärlek. Men oavsett vilket är hon en chans att fly sin desperation.

Skådespelare

David Thewlis Jennifer Jason Leigh Tom Noonan

Genre

Animerad Drama Komedi

Kommentera

Kommentarer


avbryt

7.4
830 visningar

Handling

Michael Stone är make, far och respekterad författare till en självhjälpsbok. Han är också innerligt trött på sitt ytliga och händelselösa liv. På en affärsresa till Cincinnati, dit han rest för att t...

Handling

Michael Stone är make, far och respekterad författare till en självhjälpsbok. Han är också innerligt trött på sitt ytliga och händelselösa liv. På en affärsresa till Cincinnati, dit han rest för att tala vid ett konvent för kundtjänstpersonal, checkar han in på Fregoli Hotel. Där möter han Lisa, som möjligen skulle kunna vara hans livs kärlek. Men oavsett vilket är hon en chans att fly sin desperation.

Skådespelare

David Thewlis Jennifer Jason Leigh Tom Noonan

Genre

Animerad Drama Komedi
mer

Gilla Svenska Filmer på Facebook

2017 Svenska Filmer - Streama med svensk undertext

Kontakta oss Förslag Crew Applikation