Outpost 37 2014Året är 2031 och världens städer ligger i ruiner efter ett förödande angrepp från främmande inkräktare. Människorna segrade men fienden finns kvar gömda bland dem och ett nytt terrorkrig råder. I dyningarna efter det första kriget har man byggt baser för att försvara jorden. Nr 37 är den mest utsatta posteringen, ett rent helvete. Några dokumentärfilmare skickas till platsen för att filma vardagen på ”Outpost 37” där besättningen ständigt blir beskjutna av fienden.

Skådespelare

Adrian Paul Reiley McClendon Rick Ravanello Andy Davoli

Genre

Action Science Fiction Thriller

Kommentera

Kommentarer


avbryt

5.3
6.9k visningar

Handling

Året är 2031 och världens städer ligger i ruiner efter ett förödande angrepp från främmande inkräktare. Människorna segrade men fienden finns kvar gömda bland dem och ett nytt terrorkrig råder. I dyni...

Handling

Året är 2031 och världens städer ligger i ruiner efter ett förödande angrepp från främmande inkräktare. Människorna segrade men fienden finns kvar gömda bland dem och ett nytt terrorkrig råder. I dyningarna efter det första kriget har man byggt baser för att försvara jorden. Nr 37 är den mest utsatta posteringen, ett rent helvete. Några dokumentärfilmare skickas till platsen för att filma vardagen på ”Outpost 37” där besättningen ständigt blir beskjutna av fienden.

Skådespelare

Adrian Paul Reiley McClendon Rick Ravanello Andy Davoli

Genre

Action Science Fiction Thriller
mer

Gilla Svenska Filmer på Facebook

2017 Svenska Filmer - Streama med svensk undertext

Kontakta oss Förslag Crew Applikation