The Formula 2014De båda ingenjörsstudenterna Quinn och Graham har upptäckt den matematiska formeln för hur man raggar till sig ett ligg. Quinn är en hopplös romantiker och faller pladask för en ung lärarstudent. Graham däremot är raka motsatsen och vill tro att nyckeln till drömbruden är genom att ligga med så många som bara möjligt. Medan formeln följer Quinn och Grahams dejter en efter en, blir en slutsats plötsligt väldigt uppenbar, det finns inga genvägar till äkta kärlek..

Skådespelare

Brandon Baker Mike Schminke Sasha Jackson Reginald VelJohnson

Genre

Komedi Romantik

Kommentera

Kommentarer


avbryt

3.6
3.6k visningar

Handling

De båda ingenjörsstudenterna Quinn och Graham har upptäckt den matematiska formeln för hur man raggar till sig ett ligg. Quinn är en hopplös romantiker och faller pladask för en ung lärarstudent. Grah...

Handling

De båda ingenjörsstudenterna Quinn och Graham har upptäckt den matematiska formeln för hur man raggar till sig ett ligg. Quinn är en hopplös romantiker och faller pladask för en ung lärarstudent. Graham däremot är raka motsatsen och vill tro att nyckeln till drömbruden är genom att ligga med så många som bara möjligt. Medan formeln följer Quinn och Grahams dejter en efter en, blir en slutsats plötsligt väldigt uppenbar, det finns inga genvägar till äkta kärlek..

Skådespelare

Brandon Baker Mike Schminke Sasha Jackson Reginald VelJohnson

Genre

Komedi Romantik
mer

Gilla Svenska Filmer på Facebook

2017 Svenska Filmer - Streama med svensk undertext

Kontakta oss Förslag Crew Applikation