Youth 2015Fred och Mick är två gamla vänner som är på semester på ett elegant hotell vid Alpernas fötter. Fred, en kompositör och dirigent, är nu pensionerad. Mick, en filmregissör, är fortfarande aktiv. De ser med nyfikenhet och ömhet på sina barns förvirrade liv, Micks entusiastiska unga manusförfattare, och andra hotellgäster. Medan Mick försöker slutföra manuskriptet till vad han föreställer sig ska bli hans sista stora film, har Fred inga som helst intentioner att återuppta sin musikkarriär. Men någon därute vill till varje pris höra honom dirigera igen.

Skådespelare

Michael Caine Harvey Keitel Rachel Weisz

Genre

Drama Komedi

Kommentera

Kommentarer


avbryt

7.4
314 visningar

Handling

Fred och Mick är två gamla vänner som är på semester på ett elegant hotell vid Alpernas fötter. Fred, en kompositör och dirigent, är nu pensionerad. Mick, en filmregissör, är fortfarande aktiv. De ser...

Handling

Fred och Mick är två gamla vänner som är på semester på ett elegant hotell vid Alpernas fötter. Fred, en kompositör och dirigent, är nu pensionerad. Mick, en filmregissör, är fortfarande aktiv. De ser med nyfikenhet och ömhet på sina barns förvirrade liv, Micks entusiastiska unga manusförfattare, och andra hotellgäster. Medan Mick försöker slutföra manuskriptet till vad han föreställer sig ska bli hans sista stora film, har Fred inga som helst intentioner att återuppta sin musikkarriär. Men någon därute vill till varje pris höra honom dirigera igen.

Skådespelare

Michael Caine Harvey Keitel Rachel Weisz

Genre

Drama Komedi
mer

Gilla Svenska Filmer på Facebook

2017 Svenska Filmer - Streama med svensk undertext

Kontakta oss Förslag Crew Applikation